Anda juga boleh sampaikan msg anda kpd sesiapa yg mengenali...dgn cara antrkn msg ringkas anda ke emel alsmkay06@gmail.com ..tiada charge perkhidmatan dikenakan

Sekapur Sireh Tuan Presiden…

Sekapur Sireh Tuan Presiden…
“Dalam usaha mempertingkatkan keupayaan dan keteguhan Portal Alumni SMKAY agar dapat berbakti menerusi kempen penambahan ahli disamping dapat melaksanakan aktiviti yang telah dirangka untuk mengeratkan hubungan silaturrahim sesama ahli serta perancangan program pembangunan ekonomi” -En. Nurul Aswar Nasron-

Friday, February 19, 2010

Family Day II Batch 2006

Assalamualaikum....\(^o^)/
Pengumuman utk semua ahli batch !!

Pada bln JUN kita bakal mengadakan FAMILY DAY siri kedua. Segala perncangan program masih dalam perangkaan & utk setakat nie tmpat yang dipilih bertempat di PANTAI MERDEKA. Event yang selama satu hari tue akan diselitkan juga dengan aktiviti2 seperti sukaneka2 dan BBQ so semua ahli batch dijemput hadir untuk memeriahkannya. Tarikhnya akan ditentukan kemudian.


 ..nie la tempatnya..

..poster Family Day kali nie..

Utk pengetahuan semua, kita juga akan membuat tempahan BAJU 'batch 2006' seperti yg sebelum nie. so cpt2 la bg nama & tidak lupa juga bayarannya skl kpd bendahari kehormat...Bayaran yg telah dipersetujui adalah sebyk RM 30 (termasok smua prop&mknn utk event nt). Design bju tue akan di post kan disini dalam msa yg trdekat.

..jeng..jeng..jeng..da kua da..
haa...tue ja nk bgtaw..klo da apa2 nk tya bley tya k.. TQ  \(^o^)/



Mohd Ashraaf Siddiqi B Mahmood
Department OF Reasearch And Development Batch SPM 2006

7 comments:

the writer said...

duit bg kt sapa??

mahfudz said...

kalu famili day nie aku pakai bj ari tu boleh???hukhukhuk...kenapa asyik ubah design bj.....tak bestla..asyik tukar......

the writer said...

hurm nie pm yg putuskn nk wat bju..

gnie sapa nk beli ok..xbeli pown xper...tp family day kna dtg jgk...

okkey=)

iluvgreenish said...

weh sampai hati buat bulan 6...x dan aku nak balik weh..huhu..

x leh join lagi la nampaknya.. waaaaaa...


yang terbuang,
farahin..isk..isk..

mahfudz said...

owh..poor u...tak pe..tak..pe..asalkan ukuwah..masih terjalin......btl tak???heheheheh...best ar bj ni....smart ar..color dia...okey2x.....heheheheh

campuzboyz (--,) said...

xpa...bju kta x wajibkan pon..join prog. pn da ok..yg mn dah da bju dlu..pkai ler nt..k

yg mn xdpt join..tp still nk bli bju..pon boley..jgn riso...

wet ley bank in kt Pait nt...no akaun dia dah da kt ak...tp pmbayaran lum bkak lg....nt umum len

the writer said...

hurm gnie skunk nie spa peg...
spa nk peg n nk tmph bju n sapa yg nk tmpah bju sjer..bg nama lue

msg k emel k...

lpas tue kta akn msg sowg no akaun pait n bnk aper....

cz better jgn ltk no accnt pait kt cnie..bahaya...